Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

EEN SPOEDCURSUS

Verkeersschool Vlietstra biedt een spoed-rijopleiding die persoonlijk op jouw wensen wordt afgestemd. Dat kan variëren van een rijbewijs in 10 dagen tot 10 weken. Voordat je met zo’n snelcursus begint, is het verstandig om een rij-intest te doen. In deze rit geven we geen rijles, maar testen we vaardigheden zoals leersnelheid, bediening van het voertuig en verkeersinzicht. Na deze intake-rit heeft de instructeur voldoende aanknopingspunten om het niveau te bepalen en wordt het examen en eventueel een tussentijdse toets (T.T.T.) aangevraagd. Hou er rekening mee dat je op de dag van de tussentijdse toets of het examen in het bezit dient te zijn van een geldig theoriecertificaat. Als de datum van het examen of de T.T.T. bekend is, maken we samen een lesrooster en kan de rijopleiding beginnen. Aan een spoedcursus zijn geen extra kosten verbonden. 

Meld je aan

OPFRISCURSUS

Heb je al een rijbewijs, maar heb je al een tijd of misschien zelfs al jaren niet meer achter het stuur gezeten? Dan kan de drempel groot zijn om weer zelfstandig in de auto te stappen. Daarom bieden wij rijvaardigheidstrainingen om snel je praktische kennis weer op peil te brengen.

RIJANGST

Angst om te rijden of angst tijdens het rijden kan vele oorzaken hebben. Vaak kunnen we de angst bij je wegnemen door stap voor stap naar een drukkere omgeving toe te groeien, zodat de situatie minder op je afkomt. Tijdens de lessen graven we dieper naar de problemen, bijvoorbeeld het niet meer durven invoegen of inhalen. Met de juiste begeleiding en voorbereiding zal je zien dat je al snel met vertrouwen in het verkeer deelneemt.

FAALANGST

Heb je last van faalangst? Meld dat dan bij je instructeur. Deze besteedt er dan extra aandacht aan zodat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen en het examen. Leerlingen met faalangst kunnen bij het CBR ook een faalangstexamen doen.De examinator hierbij is ervaren in de begeleiding van kandidaten met faalangst.Ook mag je tijdens het rijexamen een time-out aanvragen als de spanning te groot wordt.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren